Investikon.no har som mål å bli den ledende siden i Norge i forhold til investeringsspørsmål.

Målet til redaksjonen er ikke å bli en utfordrer til nyhetsaktører som e24.no eller hegnar.no, men isteden fungere som et leksikon og oppslagsverk hvor vi forklarer begreper og konsepter innen finans.

Vi ønsker å formidle objektive investeringsråd til småsparere og forbrukere. Formålet med investikon er dermed å forklare komplekse investeringskonsepter på en lettfattelig måte til den norske befolkningen. Dette ønsker vi å gjøre ved å skrive oversiktlige artikler, og illustrere eksemplene ved hjelp av bilder og videoer.

Emner vi skriver om på siden er temaer som aksjer, selskapsrett, valutahandel, derivater, kryptovaluta, fond og liknende. I tillegg skriver vi mye om generell investering. Målgruppen er både mennesker som er relativt lite erfarne med investering, og vi ønsker også å nå frem til mennesker som er erfarne med investering men som trenger svar på mer kompliserte spørsmål.

Redaksjonen i investikon ønsker å være helt ærlige når det kommer til potensiell avkastning i forhold til risiko. Der et sparingsprodukt er risikabelt vil vi opplyse om risikoen og potensielle måter å unngå risiko på.

Investikon har også som mål å lage et komplett leksikon innenfor finans, investering og regnskap. Vi ønsker å bli en ressurs mennesker slår opp i når de trenger svar på begreper innen økonomi.

Dersom du har spørsmål til redaksjonen, enten det omhandler selve siden, en generell artikkel eller noe mer overordnet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med redaksjonen gjennom kontaktsiden.

Vi håper du får nytte av investikon.no.

Med vennlig hilsen,

Redaksjonen.